Disclaimer

Disclaimer
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente Hilversum is niet verantwoordelijk voor informatie op internetpagina’s van derden waarnaar op deze site wordt verwezen. Ook neemt de gemeente Hilversum geen verantwoordelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de aangeboden informatie op deze website.

Privacy
Alle informatie die u ons via deze site verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Wij gebruiken je gegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt achtergelaten. Ook bewaren wij persoons- en adresgegevens niet langer dan nodig is.

Beeldmateriaal
De foto’s op deze site mogen niet zonder toestemming van de redactie gebruikt worden voor andere media. Wil je een foto gebruiken, neem dan contact [link naar contactpagina] met ons op.

Statistieken
Om statistieken over het gebruik van de website te verzamelen maakt de gemeente gebruik van Google Analytics; de web-analyse-service van Google. Google Analytics verzamelt gegevens over de manier waarop onze bezoekers de website gebruiken. Denk hierbij aan bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. De gemeente gebruikt deze informatie om de website beter af te stemmen op de behoeften van de bezoekers.